6.0.0-git
2019-08-23

[#4297] Broken attachments in forwarded messages if signed with SMIME
Summary Broken attachments in forwarded messages if signed with SMIME
Queue IMP
Queue Version 4.1.2
Type Bug
State Resolved
Priority 2. Medium
Owners slusarz (at) horde (dot) org
Requester michael.menge (at) zdv (dot) uni-tuebingen (dot) de
Created 2006-08-16 (4755 days ago)
Due
Updated 2007-09-11 (4364 days ago)
Assigned 2006-08-22 (4749 days ago)
Resolved 2007-09-11 (4364 days ago)
Milestone
Patch No

History
2007-09-11 06:24:00 Michael Slusarz State ⇒ Resolved
 
2007-08-01 05:21:48 Michael Slusarz Comment #5 Reply to this comment
Additionally, you really shouldn't be forwarding full S/MIME messages. 
  This is now the default in 4.2 (the default was to forward 
attachments only in pre 4.2).  And I am thinking any deficiencies in 
displaying these multiple embedded s/mime messages is really nothing 
more than a duplicate request for the known limitations of the current 
MIME code.
2007-08-01 05:17:38 Michael Slusarz Comment #4
Summary ⇒ Broken attachments in forwarded messages if signed with SMIME
Reply to this comment
2.) i tried these kind of emails with the CVS-Snapshot form
2007-07-24 and got the following  Fatal error: Call to a member
function on a
non-object in /usr/share/php/Horde/MIME/Part.php on line 1247
This should be fixed by revision 1.209 to framework/MIME/MIME/Part.php




2007-07-31 15:28:57 michael (dot) menge (at) zdv (dot) uni-tuebingen (dot) de Comment #3
New Attachment: Fwd_ Test SMIME3.eml Download
Reply to this comment
2. attachment
2007-07-31 15:28:10 michael (dot) menge (at) zdv (dot) uni-tuebingen (dot) de Comment #2
New Attachment: Fwd_ Test SMIME2.eml Download
Reply to this comment
Here are some aditional Infos.



1.) the messages composed with IMP are correct viewable with other 
Thunderbird,

but messages reated with thunderbird in the same way have also broken 
attachments in IMP.

So this seems to be an problem viewing and analyzing the mimparts. I 
tried to debug this further but got stuck in the many mime-functions 
called for viewing the email ;-(



2.) i tried these kind of emails with the CVS-Snapshot form 2007-07-24 
and got the following  Fatal error: Call to a member function on a

non-object in /usr/share/php/Horde/MIME/Part.php on line 1247



The Attachments contains 2 examples of such broken emails




2006-08-22 16:34:25 Jan Schneider Assigned to Michael Slusarz
State ⇒ Assigned
 
2006-08-16 15:22:27 michael (dot) menge (at) zdv (dot) uni-tuebingen (dot) de Comment #1
Type ⇒ Bug
State ⇒ Unconfirmed
Priority ⇒ 2. Medium
Summary ⇒ broken attechments in forwarded messages if signed with SMIME
Queue ⇒ IMP
Reply to this comment
If I forward a message with attachments and sign the message with 
SMIME the attached mail gets broken. The it is show that there are 
attachments but the size of the attachments is 0

It makes no difference if i attatch the eMail as inline or as attachment



Forwarding eMails with attachment without signing them or Forwarding 
eMails without attachments and signing them works fine



This Bug might somehow linked with #3699 but i hadn't any problems 
with SMIME and attachments if i compose the eMail

Saved Queries