6.0.0-git
2019-04-24

[#6381] Broken image_url when using dev.horde.org
Summary Broken image_url when using dev.horde.org
Queue Horde.org Servers
Queue Version Other
Type Bug
State Resolved
Priority 1. Low
Owners chuck (at) horde (dot) org
Requester jan (at) horde (dot) org
Created 2008-03-06 (4066 days ago)
Due
Updated 2008-04-16 (4025 days ago)
Assigned 2008-03-07 (4065 days ago)
Resolved 2008-04-16 (4025 days ago)
Milestone
Patch No

History
2008-04-16 18:06:26 Chuck Hagenbuch Comment #6
State ⇒ Resolved
Reply to this comment
This should be sorted out now.
2008-03-07 19:20:38 Chuck Hagenbuch Comment #5 Reply to this comment
Alright, I can't figure out how to fix those specific links, even with 
the rewrite log, but I have changed things around so that they should 
never be generated again.
2008-03-07 11:10:01 Jan Schneider Comment #4 Reply to this comment
After having used wiki.horde.org during a session, internal ticket 
links in Whups point to http://wiki.horde.org/h/whups/ticket/, but 
even though this is a technically correct url, I get a 404: The 
requested URL /horde/web/dev.horde.org/horde/whups/ticket/index.php 
was not found on this server.
2008-03-07 04:00:49 Chuck Hagenbuch Comment #3
State ⇒ Feedback
Reply to this comment
I had changed things around a bit yesterday, possibly after this 
ticket was created - I didn't get the ticket email promptly it seems. 
I can't reproduce problems now. Do you still see them?
2008-03-06 01:37:17 Michael Rubinsky Comment #2 Reply to this comment
I'm also seeing some random oddities now too:



The "Tickets" link in the sidebar is sometimes "dev.horde.org"  the 
last time that happened, I had originally signed in via dev.h.o/horde 
then went to bugs.h.o for whatever reason, then when I went back to 
dev.h.o/horde the link was wrong.



Also, if going to dev.h.o/horde/whups/queue/whatever the ticket link 
show up as dev.h.o/ticket/...



When I checked before, I basically just logged in via each seperate 
address and clicked around, then logged out then back in via the next 
address...didn't think of trying to switch from one to the other while 
still logged in...


2008-03-06 00:28:45 Jan Schneider Comment #1
Type ⇒ Bug
State ⇒ Assigned
Priority ⇒ 1. Low
Summary ⇒ Broken image_url when using dev.horde.org
Queue ⇒ Horde.org Servers
Assigned to Chuck Hagenbuch
Reply to this comment
I've been using bugs.horde.org for a while and then got to whups on 
dev.horde.org through a link in a bug message. All images were broken 
there, e.g.: http://dev.horde.org/themes/graphics/whups.png

Saved Queries