6.0.0-git
2019-09-21

[#26] Util::getTempDir fails to get a tempdir
Summary Util::getTempDir fails to get a tempdir
Queue Horde Framework Packages
Type Bug
State Resolved
Priority 2. Medium
Owners jan (at) horde (dot) org
Requester eddie (at) omegaware (dot) com
Created 2004-03-23 (5660 days ago)
Due
Updated 2004-04-16 (5636 days ago)
Assigned 2004-03-24 (5659 days ago)
Resolved 2004-04-16 (5636 days ago)
Milestone
Patch No

History
2004-04-16 17:30:02 Jan Schneider Comment #3
State ⇒ Resolved
Reply to this comment
This has been fixed in CVS.
2004-03-24 22:14:32 Jan Schneider Priority ⇒ 2. Medium
 
2004-03-24 22:14:22 Jan Schneider Comment #2
State ⇒ Assigned
Priority ⇒ 1. Low
Assigned to Jan Schneider
Reply to this comment
Yes, most Util::getTempDir calls needs to be converted to 
Horde::getTempDir calls. It's already on my todo list for a while.
2004-03-23 19:53:12 eddie (at) omegaware (dot) com Comment #1
Type ⇒ Bug
State ⇒ Unconfirmed
Priority ⇒ 1. Low
Reply to this comment
i have open_basedir set so the files accesible by PHP are limited to 
only the webroot. I have set the $conf['tmpdir'] to an appropriate 
temp directory accessible from PHP. And right now I am trying to get 
enscript to run, but am running into problems where getTempFile does 
not return a filename, as getTempDir does not return a temp 
directory.. I do not have upload_tmp_dir set for this webroot, but 
shouldn't the getTempDir look at the $conf['tmpdir'] or have the 
enscript.php (and the like) pass the $conf['tmpdir'] to the 
getTempFile call? Otherwise I have to set my temp directory in a half 
dozen places within the horde  and chora configuration (only modules 
I'm using off of CVS).

Saved Queries