6.0.0-git
2018-12-16

[#14149] Chineses characters displayed in html mode
Summary Chineses characters displayed in html mode
Queue IMP
Queue Version 6.2.9
Type Bug
State Assigned
Priority 2. Medium
Owners Horde Developers (at)
Requester informatique (at) tcs (dot) fr
Created 2015-10-30 (1143 days ago)
Due
Updated 2015-12-14 (1098 days ago)
Assigned 2015-12-14 (1098 days ago)
Resolved
Milestone
Patch No

History
2015-12-14 15:25:22 Jan Schneider Comment #2
Assigned to Horde DevelopersHorde Developers
State ⇒ Assigned
Priority ⇒ 2. Medium
Reply to this comment
It's not exactly what I am seeing, but something strange is indeed going on.
2015-10-30 12:43:23 informatique (at) tcs (dot) fr New Attachment: src.txt Download
 
2015-10-30 12:42:55 informatique (at) tcs (dot) fr New Attachment: text.png Download
 
2015-10-30 12:42:26 informatique (at) tcs (dot) fr New Attachment: html.png Download
 
2015-10-30 12:41:21 informatique (at) tcs (dot) fr Comment #1
Type ⇒ Bug
State ⇒ Unconfirmed
Priority ⇒ 1. Low
Summary ⇒ Chineses characters displayed in html mode
Queue ⇒ IMP
Milestone ⇒
Patch ⇒ No
Reply to this comment
Hi

we are using horde5 and imp6.2.9
some emails from some clients are diplayed in chineses (see html.png) 
when responding in html mode
the only solution we found was answering in text mode. its converts 
the "chines chars" in latin chars.

is that a known bug?

i tested with imp 5.0.21 and the text is well displayed

will add the source next

thanks in advance

Saved Queries