6.0.0-git
2019-04-25

[#13313] Loading screen stuck when composing a new mail
Summary Loading screen stuck when composing a new mail
Queue IMP
Queue Version 6.1.7
Type Bug
State No Feedback
Priority 1. Low
Owners
Requester hugo.martinez (at) claro (dot) com (dot) ar
Created 2014-07-02 (1758 days ago)
Due
Updated 2014-07-22 (1738 days ago)
Assigned 2014-07-08 (1752 days ago)
Resolved 2014-07-22 (1738 days ago)
Milestone
Patch No

History
2014-07-22 04:58:13 Michael Slusarz State ⇒ No Feedback
 
2014-07-08 01:17:39 Michael Slusarz Comment #2
State ⇒ Feedback
Reply to this comment
Can't reproduce.  And that's not a useful error message - prototype.js 
is included on every page so this is impossible to trace.  You need to 
find the spot in Horde's JS code where the issue is locally.
2014-07-02 21:08:37 hugo (dot) martinez (at) claro (dot) com (dot) ar Comment #1
Type ⇒ Bug
State ⇒ Unconfirmed
Priority ⇒ 1. Low
Summary ⇒ Loading screen stuck when composing a new mail
Due ⇒ 2014-07-02
Queue ⇒ IMP
Milestone ⇒
Patch ⇒ No
Reply to this comment
(Sorry If Its duplicate but my email was wrong before)

While creating a new mail the new pop-up window is stuck in Loading...
I get the following error in my browser

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; 
Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 
3.0.30729; Media Center PC 6.0; InfoPath.3)
Timestamp: Wed, 2 Jul 2014 21:08:11 UTC


Message: 'null' is null or not an object
Line: 964
Char: 7
Code: 0
URI: 
http://webmail/test/horde/js/prototype.js?v=a21a07afb640ddbe3a0c3692a5270d8c





Saved Queries