6.0.0-git
2019-03-22

[#5685] Cannot open attachments, PHP error
Summary Cannot open attachments, PHP error
Queue Horde Groupware Webmail Edition
Queue Version 1.0.1
Type Bug
State Not A Bug
Priority 2. Medium
Owners
Requester danporter (at) gmail (dot) com
Created 2007-08-31 (4221 days ago)
Due
Updated 2007-10-02 (4189 days ago)
Assigned 2007-09-20 (4201 days ago)
Resolved 2007-10-02 (4189 days ago)
Milestone
Patch No

History
2007-10-02 10:38:54 Jan Schneider Comment #6
State ⇒ Not A Bug
Reply to this comment
This has to be bug outside of Horde then, even though it triggers a 
fatal error in Horde. I suspect the c-client library.
2007-10-02 00:15:51 danporter (at) gmail (dot) com Comment #5 Reply to this comment
Does this happen with all messages? If not, please provide an example
message.
I tested it with several and it happened with all of them.  It's 
possible that there are some that work, I just haven't seen any.
2007-10-01 23:37:33 Jan Schneider State ⇒ No Feedback
 
2007-09-20 19:12:20 Jan Schneider Comment #4
State ⇒ Feedback
Version ⇒ 1.0.1
Reply to this comment
Does this happen with all messages? If not, please provide an example message.
2007-09-05 14:39:42 danporter (at) gmail (dot) com Comment #3 Reply to this comment
People sometimes have a different understanding of what "latest
stable" means. Can you please give a precise version number for both
Horde and IMP?
I have Horde Groupware Webmail Edition 1.01- does that help, or do you 
need me to track down the IMP and Horde versions attached with that 
package?


2007-09-05 14:17:49 Jan Schneider State ⇒ No Feedback
 
2007-08-31 21:01:36 Chuck Hagenbuch Comment #2
State ⇒ Feedback
Reply to this comment
People sometimes have a different understanding of what "latest 
stable" means. Can you please give a precise version number for both 
Horde and IMP?
2007-08-31 08:06:21 danporter (at) gmail (dot) com Comment #1
Type ⇒ Bug
State ⇒ Unconfirmed
Priority ⇒ 2. Medium
Summary ⇒ Cannot open attachments, PHP error
Queue ⇒ Horde Groupware Webmail Edition
Reply to this comment
Latest stable version.



I am getting a blank page when trying to download attachments.  This 
is on a POP3 server.



The error in /var/log/httpd/error_log is the following:

  PHP Fatal error:  Call to a member function getContents() on a 
non-object in /var/www/html/horde/imp/view.php on line 122, referer: 
http://myserver.com/horde/imp/message.php?index=1



I have not customized the MIME types on my server in any way.



No error in horde.log or /var/log/messages (SELinux sometimes has 
issues and reports there).


Saved Queries