6.0.0-git
2019-03-23

[#5671] Yellow box behind Show HTML in a seperate window link
Summary Yellow box behind Show HTML in a seperate window link
Queue IMP
Queue Version HEAD
Type Bug
State Resolved
Priority 1. Low
Owners chuck (at) horde (dot) org
Requester dimante (at) dimante (dot) net
Created 2007-08-24 (4229 days ago)
Due
Updated 2010-10-01 (3095 days ago)
Assigned
Resolved 2007-08-25 (4228 days ago)
Milestone
Patch No

History
2007-08-31 12:52:39 dimante (at) dimante (dot) net Comment #13 Reply to this comment
You didn't download the framework snapshot. You have to download the
file as well as running the install-packages update.
after I downloaded and installed the latest head I then went into the 
HORDE directory and ran:



cvs co framework

cd framework

php -q install-packages.php



It ran through successfully.  It looks like that link you posted is 
the exact same framework that I got with the cvs checkout.  After this 
I completely rebooted the web server and upon looking at messages the 
yellow box remains.  Again this yellow box is appearing when viewing 
HTML messages.



-D-
2007-08-31 12:30:24 dimante (at) dimante (dot) net Comment #12 Reply to this comment
You need the HEAD version of the framework package:

http://ftp.horde.org/pub/snaps/latest/framework-HEAD-2007-08-31.tar.gz
Thank you!  And this is different than going into the HORDE directory 
and doing:



cvs co framework?>
2007-08-31 12:23:39 Matt Selsky Comment #11 Reply to this comment
You need the HEAD version of the framework package:



http://ftp.horde.org/pub/snaps/latest/framework-HEAD-2007-08-31.tar.gz
2007-08-31 11:45:14 dimante (at) dimante (dot) net Comment #10 Reply to this comment

[Show Quoted Text - 10 lines]
Before framework install:



HORDE 3.2 (CVS)

after

HORDE 3.1.5-cvs

Please advise..


2007-08-31 11:38:39 dimante (at) dimante (dot) net Comment #9 Reply to this comment
You didn't download the framework snapshot. You have to download the
file as well as running the install-packages update.
you mean this file?



http://ftp.horde.org/pub/snaps/latest/horde-FRAMEWORK_3-2007-08-31.tar.gz



If so when I apply that file it actually changes the horde version to 
a version prior to 3.2  So it did not seem correct to me.

-D-
2007-08-30 23:15:05 Chuck Hagenbuch Comment #8 Reply to this comment
You didn't download the framework snapshot. You have to download the 
file as well as running the install-packages update.
2007-08-30 22:45:20 dimante (at) dimante (dot) net Comment #7 Reply to this comment
I just double-checked, and it is gone in HEAD.
I downloaded these files today and applied them:



http://ftp.horde.org/pub/snaps/latest/horde-HEAD-2007-08-30.tar.gz

http://ftp.horde.org/pub/snaps/latest/imp-HEAD-2007-08-30.tar.gz



I also updated my horde framework as you directed me.  Why would it 
still be there?



-D-
2007-08-30 21:58:16 Chuck Hagenbuch Comment #6 Reply to this comment
I just double-checked, and it is gone in HEAD.
2007-08-30 21:48:34 dimante (at) dimante (dot) net Comment #5 Reply to this comment
I updated my Horde framework as you directed in the other ticket.   
This yellow box is still an issue for me.


2007-08-25 19:04:13 dimante (at) dimante (dot) net Comment #4 Reply to this comment
Thanks.
2007-08-25 04:02:09 dimante (at) dimante (dot) net Comment #3 Reply to this comment
So it will be available in tomorrow's snapshot?
2007-08-25 03:01:38 Chuck Hagenbuch Comment #2
Assigned to Chuck Hagenbuch
State ⇒ Resolved
Reply to this comment
Fixed in CVS; the fix is to MIME/Contents.php from the Horde Framework 
MIME package.
2007-08-24 22:14:08 dimante (at) dimante (dot) net Comment #1
Type ⇒ Bug
State ⇒ Unconfirmed
Priority ⇒ 1. Low
Summary ⇒ Yellow box behind Show HTML in a seperate window link
Queue ⇒ IMP
Reply to this comment
When you set the following in mime_drivers.php:



  /* If you don't want to display the link to open the HTML content in a

      * separate window, set the following to false. */

     'external' => false,



When you view an HTML message the hyperlink for "Show this HTML 
message in a seperate window" is gone but the yellow square border 
that was around the link is not.  So at the top of each message there 
is a blank yellow box across the whole top of the message.



*Newest HEAD from 8/24 installed (But this has been an issue for a while)

Saved Queries