6.0.0-git
2019-03-23

[#517] Opera 7 can't login into IMP
Summary Opera 7 can't login into IMP
Queue IMP
Queue Version 3.2.5
Type Bug
State Not A Bug
Priority 2. Medium
Owners
Requester jmunoz (at) softhome (dot) net
Created 2004-08-30 (5318 days ago)
Due
Updated 2004-08-31 (5317 days ago)
Assigned 2004-08-31 (5317 days ago)
Resolved 2004-08-31 (5317 days ago)
Milestone
Patch No

History
2004-08-31 22:41:16 Jan Schneider Comment #5
State ⇒ Not A Bug
Reply to this comment
Has to be a browser issue then. If you find a way to workaround this 
or what exactly is causing this behaviour, let us know.
2004-08-31 22:08:34 jmunoz (at) softhome (dot) net Comment #4 Reply to this comment
You are right. It works also with Opera 7.54


2004-08-31 21:53:45 jmunoz (at) softhome (dot) net Comment #3 Reply to this comment
Yes, logs say that I do a successfull login in imap server, and on the horde.





( something like:

Aug 31 21:50:41 www HORDE[458]: [imp] Login success for XXXXXXXXXXXX [xx.xx

.xx.xx] to {127.0.0.1:143} [on line 92 of 
"/usr/local/share/horde-2.2.5/imp/redi

rect.php"]

)


2004-08-31 08:29:58 Jan Schneider Comment #2
State ⇒ Feedback
Reply to this comment
Works flawless here with Opera 7.51. Do you get a successful login in 
the Horde and mail server logs?
2004-08-30 21:09:58 jmunoz (at) softhome (dot) net Comment #1
Type ⇒ Bug
State ⇒ Unconfirmed
Priority ⇒ 2. Medium
Summary ⇒ Opera 7 can't login into IMP
Queue ⇒ IMP
Reply to this comment


I've been testing with several browser (Mozilla on Linux, IE, Netscape 
on Windows 98 and 2000). And I foud a problem with Opera 7.11 running 
on Linux (I have not tested it over Windows).



It alwais answer:

"Login failed for some reason. Most likely your username or password 
was entered incorrectly."




Saved Queries