6.0.0-git
2019-03-20

[#3220] no new mail popup on inbox
Summary no new mail popup on inbox
Queue IMP
Queue Version HEAD
Type Bug
State Not A Bug
Priority 2. Medium
Owners
Requester vilius (at) lnk (dot) lt
Created 2006-01-04 (4823 days ago)
Due
Updated 2011-04-04 (2907 days ago)
Assigned 2006-02-06 (4790 days ago)
Resolved 2006-02-28 (4768 days ago)
Milestone
Patch No

History
2011-04-04 17:52:00 vilius (at) lnk (dot) lt Comment #13 Reply to this comment
I hate to bring this up again, but 5 years after it still doesn't work 
for me in Horde 4.0/IMP 5.0 RC2 :)

Any pointers where exactly should I put some code to start debuging this one?
2006-05-03 20:42:20 luccio01 (at) luccio (dot) org Comment #12 Reply to this comment
sorry, my imap server is :

imap-uw-2004g-plaintext and NOT cyrus-imap as I said it....


2006-05-03 11:03:30 vilius (at) lnk (dot) lt Comment #11 Reply to this comment
I suspect that it might be related to Cyrus namespace detection 
behaviour or particular Cyrus config.



My Cyrus config (imapd.conf):

postmaster: postmaster

configdirectory: /var/imap

partition-default: /home/imap

admins: cyrus

allowanonymouslogin: no

allowplaintext: yes

sasl_mech_list: PLAIN

servername: my.domain.name

autocreatequota: 512000

reject8bit: no

quotawarn: 90

timeout: 30

poptimeout: 10

dracinterval: 0

drachost: localhost

sasl_pwcheck_method: saslauthd

sievedir: /usr/sieve

sendmail: /usr/sbin/sendmail

sieve_maxscriptsize: 32

sieve_maxscripts: 5

lmtp_downcase_rcpt: yes

#unixhierarchysep: yes

tls_ca_file: /usr/share/ssl/certs/server.pem

tls_ca_path: /usr/share/ssl/certs

tls_cert_file: /usr/share/ssl/certs/server.crt

tls_key_file: /usr/share/ssl/server.key


2006-05-03 09:38:03 luccio01 (at) luccio (dot) org Comment #10 Reply to this comment
I'm using :

openbsd 3.8

apache 1.3 + php 5.0.4

cyrus imap 2.2.12

so no common pattern .....
2006-05-03 09:25:16 vilius (at) lnk (dot) lt Comment #9 Reply to this comment
Let's try to find a common pattern.



I'm using Cyrus IMAP 2.2.3 server on Redhat Enterprise Linux 3.0 box 
with Apache2/PHP 4.3.2
2006-05-03 09:20:31 luccio01 (at) luccio (dot) org Comment #8 Reply to this comment
I have the same problem.

horde 3.1.1 and imp 4.1.1.

and alert popup for new mail doesn't appear anymore ....

I tested it on IE and Firefox
2006-02-28 05:16:04 Michael Slusarz Comment #7
State ⇒ Not A Bug
Reply to this comment
No feedback.
2006-02-06 10:33:15 Jan Schneider Comment #6
State ⇒ Feedback
Reply to this comment
Works fine for me too. You need to track this further down yourself.
2006-02-06 04:11:01 Michael Slusarz Taken from Michael Slusarz
 
2006-02-01 17:45:08 Jan Schneider State ⇒ Assigned
 
2006-01-16 13:55:48 vilius (at) lnk (dot) lt Comment #5
New Attachment: popup.JPG Download
Reply to this comment
This screenshot was made just after I posted last comment and new mail 
arrived from bugs.horde.org (all IE windows was closed before). As you 
can see popup only tells about new mail in horde.dev folder and not 
INBOX.
2006-01-16 13:51:11 vilius (at) lnk (dot) lt Comment #4 Reply to this comment
Ghm, very strange things happening here. It seems that is not only 
summary block that is malfunctioning. Forget everything I said before 
and let me start from the beginning.



If new mail arrives and I login, the is no popup at first time. After 
I read new messages I always go to Folder Navigator and wait for mail 
here. And only after second bunch of messages arrive I get JS popup. 
This works exactly the same in summary block too.



I'm not using any filters. And I don't think it could be related to 
maintenance, because I see popup only after I go to inbox and read new 
messages one time.
2006-01-16 11:44:29 vilius (at) lnk (dot) lt Comment #3 Reply to this comment
It seems that this behaviour is common to IMP summary portal block only.
2006-01-10 06:10:51 Michael Slusarz Comment #2
State ⇒ Feedback
Reply to this comment
Works for me.  Make sure you aren't running other processes on INBOX 
that is clearing the new flag before IMP can check for it (i.e. 
filtering via ingo and the imap driver).
2006-01-07 04:43:23 Chuck Hagenbuch Assigned to Michael Slusarz
State ⇒ Assigned
 
2006-01-04 12:54:01 vilius (at) lnk (dot) lt Comment #1
Type ⇒ Bug
State ⇒ Unconfirmed
Priority ⇒ 2. Medium
Summary ⇒ no new mail popup on inbox
Queue ⇒ IMP
Reply to this comment
I don't get new mail popup when there are new messages in INBOX folder 
anymore. When mail arrives into one of the other folders popup is 
displayed, but if recent messages are only in INBOX there is no popup.



This behaviour is common for the HEAD code of last month or so.



I'm using Cyrus IMAP server.

Saved Queries