6.0.0-git
2019-03-20

[#2922] Reports - graph x-axis names don't line up with bars
Summary Reports - graph x-axis names don't line up with bars
Queue Whups
Type Bug
State Not A Bug
Priority 1. Low
Owners
Requester jason (at) dixongroup (dot) net
Created 2005-11-05 (4883 days ago)
Due
Updated 2005-11-07 (4881 days ago)
Assigned
Resolved 2005-11-06 (4882 days ago)
Milestone
Patch No

History
2005-11-07 11:54:31 jason (at) dixongroup (dot) net Comment #5 Reply to this comment
I agree, but how is the data any more usable in the example?  At some 
point, there simply is no way to present all of the x-axis entries.   
I'd argue that that 14 is already apparently too many.  What would you 
say to 50 entries?  100?  1000?  You have to have a cut-off at some 
point, no?
2005-11-07 09:16:58 Jan Schneider Comment #4 Reply to this comment
Why? Loosing data (as in "not being displayed") is much worse than 
loosing some descriptions.
2005-11-06 12:04:26 jason (at) dixongroup (dot) net Comment #3 Reply to this comment
Shouldn't the array be limited to what will render properly?
2005-11-06 10:37:07 Jan Schneider Comment #2
State ⇒ Not A Bug
Reply to this comment
They line up perfectly. You just have to much data on the x-axis to 
fit on the legend completely.
2005-11-05 17:42:40 jason (at) dixongroup (dot) net Comment #1
Type ⇒ Bug
State ⇒ Unconfirmed
Priority ⇒ 1. Low
Summary ⇒ Reports - graph x-axis names don't line up with bars
Queue ⇒ Whups
New Attachment: average_days_to_close_by_requester.png Download
Reply to this comment
As shown in the attached graph, names on the x-axis aren't lining up 
properly with their corresponding bars (or vice versa).  This is on 
Whups 1.0-cvs, Horde 3.1-cvs.

Saved Queries