6.0.0-git
2019-03-23

[#278] Quote-reply to mails with special chars
Summary Quote-reply to mails with special chars
Queue IMP
Queue Version HEAD
Type Bug
State Not A Bug
Priority 2. Medium
Owners Horde Developers (at) , jan (at) horde (dot) org
Requester david (at) tmv (dot) gov (dot) tw
Created 2004-06-10 (5399 days ago)
Due
Updated 2004-11-15 (5241 days ago)
Assigned 2004-11-02 (5254 days ago)
Resolved 2004-11-15 (5241 days ago)
Milestone
Patch No

History
2004-11-15 15:41:10 Jan Schneider Comment #15
State ⇒ Not A Bug
Reply to this comment
Obviously not.
2004-11-02 21:38:09 Jan Schneider Comment #14
State ⇒ Assigned
Assigned to Horde DevelopersHorde Developers
Reply to this comment
Is *anybody* able to reproduce this? If not, I'm going to close that ticket.
2004-09-01 09:39:30 Jan Schneider Comment #13 Reply to this comment
No, I don't have it installed either.
2004-09-01 00:14:09 david (at) tmv (dot) gov (dot) tw Comment #12 Reply to this comment
The PECL's package fileinfo didn't install successfully on my 
website,and i don't know whether this is the reason that cause it 
happen or not.


2004-08-30 09:40:32 david (at) tmv (dot) gov (dot) tw Comment #11 Reply to this comment
I have recompiled my php(4.3.3) with new c-client(imap-2004a) but 
nothing changed,and i will try other php version if possible.



David
2004-08-30 08:56:23 Jan Schneider Comment #10 Reply to this comment
The only thing I can think of is that the c-client is not returning 
the correct Content-Type header.
2004-08-30 01:59:31 david (at) tmv (dot) gov (dot) tw Comment #9 Reply to this comment
I note that such of mails have these three lins in mail's headers



Content-Type: text/html; charset=BIG5

Content-Transfer-Encoding: 8bit

Content-Disposition: inline



sorry i know not much about email RFC spec,does the bizarrerie cause 
by 8bit Transfer-Encoding ?



I have test it both I.E and Mozilla and still not changed,but thank 
you anyway.



David
2004-08-26 13:20:14 Jan Schneider Comment #8
State ⇒ Feedback
Reply to this comment
Works also with zh_TW (UTF-8) here.
2004-07-22 10:34:14 Jan Schneider State ⇒ Assigned
 
2004-07-22 02:22:42 david (at) tmv (dot) gov (dot) tw Comment #7 Reply to this comment
Hi Jan:

Hope the feedback not too late.

That's very interesting,if i change prefer language to "English 
(American)" in Horde options,it also work fine here.But if i use 
"Chinese (Tradition)" then not.



David Chang
2004-06-11 09:27:45 Jan Schneider Comment #6
New Attachment: big5_fw.png Download
Reply to this comment
Works fine here.
2004-06-11 04:45:54   New Attachment: screen_bad.gif Download
 
2004-06-11 04:45:39   New Attachment: screen_ok.gif Download
 
2004-06-11 04:45:07   Comment #5
New Attachment: bad.eml Download
Reply to this comment
Hi Jan:

I found another mail did not fixed,even cvs up2date.



bad.eml       : mail source

screen_ok.gif : looks good in IMP

screen_bad.gif: looks bad in Reply/Forward compose windows.



David Chang
2004-06-11 04:45:06 david (at) tmv (dot) gov (dot) tw Comment #4 Reply to this comment
Hi Jan:

I found another mail did not fixed,even cvs up2date.



bad.eml       : mail source

screen_ok.gif : looks good in IMP

screen_bad.gif: looks bad in Reply/Forward compose windows.



David Chang
2004-06-11 03:59:48 david (at) tmv (dot) gov (dot) tw Comment #3 Reply to this comment
It did work,many thanks. ^-^




2004-06-10 15:18:31 Jan Schneider Comment #2
State ⇒ Resolved
Reply to this comment
Fixed.
2004-06-10 10:53:23 Jan Schneider State ⇒ Assigned
Priority ⇒ 2. Medium
Assigned to Jan Schneider
 
2004-06-10 03:37:37   New Attachment: screen_bad.jpg Download
 
2004-06-10 03:36:39   New Attachment: screen_ok.jpg Download
 
2004-06-10 03:28:30   New Attachment: test.eml Download
 
2004-06-10 03:28:02 david (at) tmv (dot) gov (dot) tw Comment #1
Type ⇒ Bug
State ⇒ Unconfirmed
Priority ⇒ 2. Medium
Queue ⇒ IMP
Reply to this comment
Attached message(test.eml) open in IMP looks good(screen_ok.jpg),but 
with many question marks in  reply/forward compose 
window(screen_bad.jpg).



David Chang

Saved Queries