6.0.0-git
2019-03-21

[#1226] Problems with search's virtual folders and delete
Summary Problems with search's virtual folders and delete
Queue IMP
Queue Version HEAD
Type Bug
State Not A Bug
Priority 2. Medium
Owners slusarz (at) horde (dot) org
Requester jigermano (at) uolsinectis (dot) com (dot) ar
Created 2005-01-21 (5172 days ago)
Due
Updated 2005-01-26 (5167 days ago)
Assigned 2005-01-26 (5167 days ago)
Resolved 2005-01-26 (5167 days ago)
Milestone
Patch No

History
2005-01-26 16:21:38 jigermano (at) uolsinectis (dot) com (dot) ar Comment #13 Reply to this comment
"You simply can't use multiple windows (yes, tabs count) that way."

I'm affraid users will. IMHO is something Horde/IMP should handle properly.

Now, even if you don't use two windows/tabs, you still would have the 
"message not found" error for an existing message. And the extrange 
behavior about opening messages afterwards follows.



About the screenshots, no problem. I will keep them to the minimum 
both in size and amount. But, were you able to reproduce the problem 
now?
2005-01-26 15:47:01 Chuck Hagenbuch Comment #12
State ⇒ Not A Bug
Reply to this comment
You simply can't use multiple windows (yes, tabs count) that way. And 
please try to keep screenshots to a reasonable number and size in the 
future.
2005-01-26 14:31:58 jigermano (at) uolsinectis (dot) com (dot) ar Comment #11
New Attachment: 9.png Download
Reply to this comment
And then everything went just nuts: tried to delete a message from 
Inbox, got: image ninth.

You can see the URL was /mailbox.php alone. But this I cannot 
reproduce every time, though.
2005-01-26 14:28:49 jigermano (at) uolsinectis (dot) com (dot) ar Comment #10
New Attachment: 8.png Download
Reply to this comment
Continue from seventh image.
2005-01-26 14:25:51 jigermano (at) uolsinectis (dot) com (dot) ar Comment #9
New Attachment: 7.png Download
Reply to this comment
The difference with my first report: I was using tabs in Firefox. Try 
this too: open "Test" virtual folder in another window/tab. In the 
first window/tab, go to Inbox, delete another message (you get spam, 
rigth?), and then go back to "Test" virtual folder's window/tab and 
click in any message. Will get something like images seventh and egith.
2005-01-26 14:21:06 jigermano (at) uolsinectis (dot) com (dot) ar Comment #8
New Attachment: 6.png Download
Reply to this comment
Sixth image: the result, message not found.
2005-01-26 14:19:50 jigermano (at) uolsinectis (dot) coma (dot) r Comment #7
New Attachment: 5.png Download
Reply to this comment
Fifth image: back in "Test" virtual folder. Click in any message from there.
2005-01-26 14:18:46 jigermano (at) uolsinectis (dot) com (dot) ar Comment #6
New Attachment: 4.png Download
Reply to this comment
Fourth image: the message was deleted. Nothing wrong till now. Go to 
Open Folder->test
2005-01-26 14:16:04 jigermano (at) uolsinectis (dot) com (dot) ar Comment #5
New Attachment: 3.png Download
Reply to this comment
Third image: I select and delete one message from Inbox.
2005-01-26 14:13:44 jigermano (at) uolsinectis (dot) com (dot) ar Comment #4
New Attachment: 2.png Download
Reply to this comment
Second image: the virtual folder "Test" is created (5 messages). I 
then go back to Inbox.
2005-01-26 14:12:18 jigermano (at) uolsinectis (dot) com (dot) ar Comment #3
New Attachment: 1.png Download
Reply to this comment
Ok. I do see now I did not realized I was using two browsers, but you 
should at least get the "Requested message not found." about an 
existing message.

Also, the user Johan Fredriksson <eskil@e.kth.se> reported same thing 
(though didn't give an explanation on how to reproduce the problem). 
He even sent a patch to hotde@lists.horde.org but it didn't work for me.

I apologize if my instructions to reproduced the problem was not 
accurate. Will try again, this time with screenshots! :)



First image: I login and click in the Search link. I completed the 
options as shown. Then, click in Submit.
2005-01-26 05:23:37 Michael Slusarz Comment #2
State ⇒ Feedback
Reply to this comment
Can't reproduce.  You will have to provide step-by-step instructions 
on how to repoduce this behavior.
2005-01-22 06:29:13 Chuck Hagenbuch Assigned to Michael Slusarz
State ⇒ Assigned
 
2005-01-21 21:02:19 jigermano (at) uolsinectis (dot) com (dot) ar Comment #1
Type ⇒ Bug
State ⇒ Unconfirmed
Priority ⇒ 2. Medium
Summary ⇒ Problems with search's virtual folders and delete
Queue ⇒ IMP
Reply to this comment
Serveral problems arise after doing a search using Virtual Folders and 
deleting a message from Inbox afterwards:

- trying to open a message from any virtual folder throws several 
undefined index errors

- trying to open a message from Inbox sents me to a virtual folder 
with a message about not finding the message.



Juan

Saved Queries