6.0.0-git
2019-03-19

[#1090] MSIE can not forward HTML Mails with attachment
Summary MSIE can not forward HTML Mails with attachment
Queue IMP
Queue Version RELENG_3
Type Bug
State Not A Bug
Priority 1. Low
Owners Horde Developers (at)
Requester lussnig (at) smcc (dot) de
Created 2005-01-06 (5185 days ago)
Due
Updated 2005-04-25 (5076 days ago)
Assigned 2005-03-30 (5102 days ago)
Resolved 2005-04-25 (5076 days ago)
Milestone
Patch No

History
2005-04-25 08:24:14 Jan Schneider Comment #8
State ⇒ Not A Bug
Reply to this comment
No way this would be implemented in RELENG_3.
2005-04-25 08:02:40 lussnig (at) smcc (dot) de Comment #7 Reply to this comment
You are right. It is not an bug. Thunderbird handle HTML Mails equal.

Only the user excpect other behavior.

Problem:

HTML Mail with CSS etc..

How to Replay:

1) Leave the original Layout but on witch position enter the new Text.

2) Rewrite maybe the Images CID:

etc...
2005-04-22 09:28:27 Jan Schneider Comment #6 Reply to this comment
Can you please upload the raw source of the original message, the 
message as forwarded by IE, and the message as forwarded by 
NS/Firefox? I have the feeling that what you consider an error is 
actually the intended behaviour.
2005-03-31 07:29:43 lussnig (at) smcc (dot) de Comment #5 Reply to this comment
Problem is happen with different IE Versions.

The Textpart of the Mail is forwarded without Problem,

but the formated HTML Part become unusable.

For example loose his Colors and background images.
2005-03-30 18:58:20 Michael Slusarz Comment #4
State ⇒ Feedback
Reply to this comment
What is the exact version of IMP and Horde you are using?  There are 
thousands of people that use both 3.x versions and 4.x versions and no 
one else is complaining about this.
2005-01-15 01:15:28 Jan Schneider State ⇒ Assigned
Assigned to Horde DevelopersHorde Developers
 
2005-01-12 08:11:57 lussnig (at) smcc (dot) net Comment #3 Reply to this comment
There is no Bytecode cache used on our Server.

These problem is also not limited to one IE it happen on different 
PC's with IE

and Mozilla also always work.
2005-01-11 23:38:12 Jan Schneider Comment #2
State ⇒ Feedback
Priority ⇒ 1. Low
Reply to this comment
This does not make much sense, at least not with the RELENG version. 
Do you perhaps use some PHP bytecode cache like APC or ZPS?
2005-01-06 10:07:59 lussnig (at) smcc (dot) de Comment #1
Type ⇒ Bug
State ⇒ Unconfirmed
Priority ⇒ 3. High
Summary ⇒ MSIE can not forward HTML Mails with attachment
Queue ⇒ IMP
Reply to this comment
When i open (forward) an HTML eMail with Mozilla than ather the edit 
filed there are the option for new Attachment, and the original Images 
+ Text is listet as attachment.

ERROR: the original HTML block is not listet as attachment

When i do the same with Internet Explorer (same account, same mail) 
than there are no attachments listet.

ERROR: here no attachment is listet. no html or text part, and also no 
pictures from the original mail

Saved Queries