6.0.0-git
2019-03-21

[#9945] SyncML copies all contacts, then fails with 'Already Exists'
Summary SyncML copies all contacts, then fails with 'Already Exists'
Queue Turba
Queue Version Git master
Type Bug
State No Feedback
Priority 1. Low
Owners
Requester themariostephan (at) gmail (dot) com
Created 2011-04-20 (2892 days ago)
Due
Updated 2011-07-13 (2808 days ago)
Assigned 2011-06-02 (2849 days ago)
Resolved 2011-07-13 (2808 days ago)
Milestone
Patch No

History
2011-07-13 14:23:26 Jan Schneider State ⇒ No Feedback
 
2011-06-29 17:28:02 Jan Schneider Comment #6 Reply to this comment
Duplicate of bug #10081?
2011-06-02 21:43:59 Jan Schneider State ⇒ Feedback
 
2011-05-24 12:03:22 rammer (at) ipi (dot) fi Comment #5
New Attachment: sync.tar.gz Download
Reply to this comment
I have the same problem.
horde 4.0.3,kronolith 3.0.3,mnemo 3.0.1,turba 3.0.2,ingo 2.0.1,imp 
5.0.3,nag 3.0.1.

Attached you will find the log of my failed sync attempt.
syslog.txt contains the errors emitted there.

I've scrubbed the logs of my IMEI and password. No wbxml was created.

I can workaround it by clearing out the database for the user and the 
telling the syncml client to replace the information on the server. If 
it were just me then it would be ok. But it is not.

2011-05-18 15:48:24 Jan Schneider State ⇒ No Feedback
 
2011-05-04 22:09:04 stephan (at) admin (dot) nabira (dot) de Comment #4 Reply to this comment
I got the same error occationally, but I can not determinately 
reproduce it. I will provide logs as soon as I get the error again.
2011-04-20 15:40:31 Jan Schneider Comment #3
State ⇒ Feedback
Reply to this comment
Please read http://wiki.horde.org/SyncMLProblemReport and follow the 
steps to generate complete SyncML debugging information.
2011-04-20 12:26:05 themariostephan (at) gmail (dot) com Comment #2 Reply to this comment
I find it really complicated to report sync problems properly...

I just deleted all syncml state regarding contacts from horde, deleted 
all addresses and started a "refresh-from-client" sync with 
syncevolution. This successfully uploaded all clients.

A subsequent slow (or refresh-from-client) sync however fails with the 
reported behavior.
2011-04-20 12:17:24 themariostephan (at) gmail (dot) com Comment #1
Type ⇒ Bug
State ⇒ Unconfirmed
Priority ⇒ 1. Low
Summary ⇒ SyncML copies all contacts, then fails with 'Already Exists'
Queue ⇒ Turba
Milestone ⇒
Patch ⇒ No
New Attachment: turba.log Download
Reply to this comment
I'm using syncevolution to sync my evolution address book with turba. 
I start a slow sync and all 45 contacts are send to the horde server. 
But syncevolution doesn't exit, it complains about an unexpected reply 
from the server and retries 3 times, finally giving up after 6 minutes.

While the address book was empty before the sync, it is filled with 
all contacts even before the first error message turns up.

Attached is  a somewhat anonymized horde debug log.

Saved Queries