6.0.0-git
2019-04-21

[#8142] Gallery's name didn't rename completely
Summary Gallery's name didn't rename completely
Queue Ansel
Queue Version 1.0
Type Bug
State Not A Bug
Priority 1. Low
Owners mrubinsk (at) horde (dot) org
Requester david (at) tmv (dot) gov (dot) tw
Created 2009-04-02 (3671 days ago)
Due
Updated 2009-04-25 (3648 days ago)
Assigned 2009-04-02 (3671 days ago)
Resolved 2009-04-25 (3648 days ago)
Milestone
Patch No

History
2009-04-25 22:35:29 Michael Rubinsky Comment #8
State ⇒ Not A Bug
Reply to this comment
I'm going to close this.  If this problem persists and you are able to 
provide any more information, feel free to reopen.
2009-04-24 16:06:45 Jan Schneider Comment #7 Reply to this comment
Not me.
2009-04-24 14:29:15 Michael Rubinsky Comment #6 Reply to this comment
Is any one else seeing this?  I'm still unable to reproduce.
2009-04-06 04:37:56 Michael Rubinsky Comment #5 Reply to this comment
I am still unable to reproduce this...I will keep digging for a bit, 
but if there is ANY other information or debug tracing that you can 
do, it would help the process along.
2009-04-04 14:25:08 david (at) tmv (dot) gov (dot) tw Comment #4 Reply to this comment
Here is the conf.php fo ansel:



$conf['gallery']['listlimit'] = '30';

$conf['gallery']['numlimit'] = '1';

$conf['gallery']['downloadzip'] = false;

$conf['menu']['print'] = true;

$conf['menu']['apps'] = array();

$conf['images']['type'] = 'horde';

$conf['vfs']['src'] = 'php';

$conf['image']['type'] = 'jpeg';

$conf['image']['autogen'] = '0';

$conf['image']['prettythumbs'] = true;

$conf['image']['num_uploads'] = '10';

$conf['image']['font'] = '/usr/share/fonts/zh_TW/TrueType/bkai00mp.ttf';

$conf['thumbnail']['perpage'] = '30';

$conf['thumbnail']['width'] = '150';

$conf['thumbnail']['height'] = '150';

$conf['screen']['width'] = '800';

$conf['screen']['height'] = '600';

$conf['ecard']['enable'] = true;

$conf['comments']['allow'] = 'all';

$conf['ansel_cache']['usecache'] = true;

$conf['tags']['relatedtags'] = true;

$conf['report_content']['driver'] = false;

$conf['ages']['limits'] = array();

$conf['ages']['hook'] = false;

$conf['faces']['driver'] = false;

$conf['faces']['search'] = '7';


2009-04-03 14:22:56 david (at) tmv (dot) gov (dot) tw New Attachment: change_property.gif Download
 
2009-04-03 14:20:59 david (at) tmv (dot) gov (dot) tw Comment #3
New Attachment: gallery_view.gif Download
Reply to this comment
Attache  file:gallery_view.gif  is the screen shot of  gallery view. 
As you can see there are two placeses still display the original 
gallery's ,aaa. and one place display the new name,bbb.



Another problem is,now if i click "Change properties" ,and the 
"Gallery Display Name" field still not changed,and display the 
original name,aaa not what i just changed,bbb. see change_property.gif



David
2009-04-02 14:15:16 Michael Rubinsky Summary ⇒ Gallery's name didn't rename completely
 
2009-04-02 14:14:58 Michael Rubinsky Comment #2
Assigned to Michael Rubinsky
State ⇒ Feedback
Reply to this comment
Can you be a little more specific?  Renaming works for me with no 
apparent issues....
2009-04-02 06:15:20 david (at) tmv (dot) gov (dot) tw Comment #1
Type ⇒ Bug
State ⇒ Unconfirmed
Priority ⇒ 1. Low
Summary ⇒ Gallery's name dodn't rename completely
Queue ⇒ Ansel
Milestone ⇒
Patch ⇒ No
Reply to this comment
Gallery's name didn't rename completely in "gallery action" -->"Change 
properties"

Saved Queries