6.0.0-git
2021-01-19

[#5619] Nonexistant class "Horde_Form_Type_sound"
Summary Nonexistant class "Horde_Form_Type_sound"
Queue Horde Framework Packages
Queue Version HEAD
Type Bug
State Resolved
Priority 2. Medium
Owners chuck (at) horde (dot) org
Requester adrieder (at) sbox (dot) tugraz (dot) at
Created 2007-08-10 (4911 days ago)
Due 08/10/2007 (4911 days ago)
Updated 2007-09-03 (4887 days ago)
Assigned 2007-08-10 (4911 days ago)
Resolved 2007-08-13 (4908 days ago)
Milestone
Patch No

History
2007-09-03 16:05:50 dimante (at) dimante (dot) net Comment #8 Reply to this comment
You need to update the framework libraries. That's different from the
Horde snapshot.
The problem was because my Horde was from an earlier version it was 
referencing /usr/local/www/horde/lib/Horde for these components 
instead if the pear path...  Oopse but everything is working now.

-D-
2007-08-24 00:02:53 Chuck Hagenbuch Comment #7 Reply to this comment
You need to update the framework libraries. That's different from the 
Horde snapshot.
2007-08-23 23:39:13 dimante (at) dimante (dot) net Comment #6 Reply to this comment
Was it fixed in this releasse?



horde-HEAD-2007-08-22.tar.gz



If so I am still experiencing the error.  Is there a setting that I am 
missing?
2007-08-22 15:02:29 Chuck Hagenbuch Comment #5 Reply to this comment
You need to update your Horde Framework install.
2007-08-22 14:56:11 dimante (at) dimante (dot) net Comment #4 Reply to this comment
As of 8/22/2007's nightly snapshot I am still receiving this error:



Nonexistant class "Horde_Form_Type_sound" for field type "sound"
2007-08-13 03:02:11 Chuck Hagenbuch Comment #3
Taken from Horde DevelopersHorde Developers
State ⇒ Resolved
Reply to this comment
Implemented in CVS.
2007-08-10 20:21:11 Chuck Hagenbuch Comment #2
Assigned to Chuck Hagenbuch
Assigned to Horde DevelopersHorde Developers
State ⇒ Assigned
Reply to this comment
Confirmed. Looks like we just need to do a Horde_Form version of the 
sound chooser I added to the prefs system.
2007-08-10 11:26:25 adrieder (at) sbox (dot) tugraz (dot) at Comment #1
Type ⇒ Bug
State ⇒ Unconfirmed
Priority ⇒ 2. Medium
Summary ⇒ Nonexistant class "Horde_Form_Type_sound"
Due ⇒ 2007-08-10
Queue ⇒ Horde Framework Packages
Reply to this comment
When I login as admin and click at the "Alarms" item from the 
"Administration" menu I get a fatal error:



Aug 10 13:20:50 HORDE [emergency] [horde] Nonexistant class 
"Horde_Form_Type_sound" for field type "sound" [on line 161 of 
"/tmp/include/Horde/Form.php"]




Saved Queries