[#3156] attachment mismatching problem in POP3
Summary attachment mismatching problem in POP3
Queue IMP
Queue Version HEAD
Type Bug
State Resolved
Priority 3. High
Owners slusarz@horde.org
Requester nat.kong@ecinfoweb.com
Created 2005-12-16 (5466 days ago)
Due
Updated 2006-02-15 (5405 days ago)
Assigned 2006-01-12 (5439 days ago)
Resolved 2006-02-15 (5405 days ago)
Milestone
Patch No

Comments
nat.kong@ecinfoweb.com 2005-12-16 15:24:18
e.g.  let's say i have the following emails in message list view of imp

it is connecting to a POP3 server...



Message index id 1 [Subject 1] with file1.doc

Message index id 2 [Subject 2] with file2.doc <--- now i click to 
delete this one

Message index id 3 [Subject 3] with file3.doc



it will become

Message index id 1 [Subject 1] with file1.doc

Message index id 2 [Subject 3] with file2.doc  <--- so the email and 
attachment mismatch.



so there is a wrong attachment matching when using pop3

if i log out and log in again then the mail box resumes to normal

is there some caching

nat.kong@ecinfoweb.com 2005-12-21 06:18:21
do you need a pop3 account for testing?

Jan Schneider <jan@horde.org> 2005-12-28 11:33:36
Are you sure it is version 4.0.4 that you are using?

nat.kong@ecinfoweb.com 2005-12-28 13:31:33
Yes , i have checked version.php in imp/lib, it says

'IMP_VERSION', 'H3 (4.0.4)')



In fact i downloaded the latest stable and also cvs source to tested, 
both having this bug.



Jan Schneider <jan@horde.org> 2006-01-12 00:40:58
Can you try if this is still happening with Horde 3.1-RC1/IMP 4.1-RC1?

nat.kong@ecinfoweb.com 2006-01-12 01:16:11
ok, i will test and give you result

thanks

nat.kong@ecinfoweb.com 2006-01-12 04:30:03
i have tested. it is still here, the same bug...



Michael Slusarz <slusarz@horde.org> 2006-02-15 06:00:36
Fixed in HEAD and 4.1.