5.2.0-git
04/25/2014

[#4070] Error in Horde Layout Manager
Summary Error in Horde Layout Manager
Queue Horde Framework Packages
Queue Version FRAMEWORK_3
Type Bug
State Resolved
Priority 1. Low
Owners jan (at) horde (dot) org
Requester webmgr (at) muskingum (dot) edu
Created 06/21/2006 (2865 days ago)
Due
Updated 02/07/2007 (2634 days ago)
Assigned 08/04/2006 (2821 days ago)
Resolved 02/07/2007 (2634 days ago)
Milestone
Patch No

History
02/07/2007 07:30:30 PM Jan Schneider Comment #9
Assigned to Jan Schneider
Taken from Horde DevelopersHorde Developers
State ⇒ Resolved
Reply to this comment
Fixed in CVS and Horde 3.1.4.
10/07/2006 09:57:57 PM Chuck Hagenbuch Comment #8 Reply to this comment
I can reproduce this; when it happens the [$row][$col] offset of the 
problem block is '2mpty' (probably should be 'empty', but something is 
overwriting the first character). Dunno why, though.
08/04/2006 10:11:49 PM Jan Schneider Assigned to Horde DevelopersHorde Developers
State ⇒ Assigned
 
07/13/2006 05:59:52 PM webmgr (at) muskingum (dot) edu Comment #7 Reply to this comment
Not that important, just thought I'd check is all.



Thanks for the response.
07/13/2006 05:40:18 PM Chuck Hagenbuch Comment #6 Reply to this comment
If someone looks at it, they'll update the ticket. We're all 
volunteers working on this. If it's important to you, I suggest you 
hire someone - see http://horde.org/consulting/.
07/13/2006 04:49:16 PM webmgr (at) muskingum (dot) edu Comment #5 Reply to this comment
Once again requesting a status update... even if it's "we haven't 
looked into it yet".



Thanks,

Aaron Hall
06/28/2006 03:25:35 PM webmgr (at) muskingum (dot) edu Comment #4 Reply to this comment
Greetings!



Just wanted to follow up on this to see if any additional diagnosis 
had been done to confirm this.



Thanks for your time!

Regards,

Aaron M. Hall
06/22/2006 12:57:41 PM webmgr (at) muskingum (dot) edu Comment #3 Reply to this comment
I don't recall saying it was the only thing on the page... but let me 
offer some more details, since I don't think I was entirely clear up 
front. :)



Here's my setup:



Row 1

Calendar Summary, Task Summary, Notes Summary

-----

Row 2

Email Summary, Contact Search

-----

Row 3

External Web Page... stretched horizontally across three blocks, set 
for Height of 600.



Now, I'm competent enough to know that setting a Height of 600 means I 
shouldn't *need* to extend the block size at all... but I can't say 
the same thing about all of my end users, and obviously, I don't want 
to go turning off resize buttons to fix it by force.



That said... if I click the Expand Down arrow once or even twice, it 
works fine. Then, I wanted to shrink the block, but instead of doing 
the right thing by using the Shrink Up arrow next to the Expand Down 
arrow I used before... I clicked on the Expand Up arrow arrow by 
mistake. Normally, I know this is supposed to trigger a "Must move 
object to make room" message... instead, it generated the Fatal Error 
I posted below.



Regards,

Aaron
06/21/2006 09:27:55 PM Jan Schneider Comment #2
State ⇒ Feedback
Reply to this comment
There is no expand up button if this the only and top most block.
06/21/2006 05:23:19 PM webmgr (at) muskingum (dot) edu Comment #1
State ⇒ Unconfirmed
Priority ⇒ 1. Low
Type ⇒ Bug
Summary ⇒ Error in Horde Layout Manager
Queue ⇒ Horde Framework Packages
Reply to this comment
Greetings!



I encountered a strange error in the Horde Layout Manager for Portal blocks...



"Fatal error: Cannot use string offset as an array in 
/www/horde/lib/Horde/Block/Layout/Manager.php on line 389"



This occurred when I added an external web page, and then expanded the 
block down one time, and then by error clicked expand up one time 
instead of shrink.



If this is a known bug, I was unable to find it through search, so I'd 
appreciate a response. If this isn't a known bug, well, here you go... 
let me know if there is more information I need to provide.